Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Ο Καρνάβαλος καίγεται και οι μάσκες θα πέσουν...»

Σε συνέχεια της δήλωσης στήριξης στον Εργκίν Αταμάν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε συνέχεια μέσω Instagram αναπτύσσοντας περισσότερο τις σκέψεις του αναφορικά με την... προέλευση των φημών.

Δίνει συνέχεια στην τοποθέτηση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR μέσω μιας νέας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέπτυξε περαιτέρω τη σκέψη του, αναφορικά με τα όσα είχε νωρίτερα αναφέρει σχετικά με τον Εργκίν Αταμάν.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ έδωσε... συντεταγμένες για την προέλευση των φημών που θέλουν την καρέκλα του Τούρκου τεχνικού να «τρίζει».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Το ότι "Παναθηναϊκοί" είναι πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους στο να ανακαλύπτουν θέμα όταν, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει και απόλυτη πίστη, ικανοποίηση και αισιοδοξία, δείχνει για ακόμα μια φορά πόσο Παναθηναϊκοί είστε».

Mάλιστα συμβαδίζοντας με το αποκριάτικο κλίμα των ημερών έκλεισε με ένα υστερόγραφο στο οποίο αναφέρει: «ο Καρνάβαλος σε λίγο καίγεται και οι μάσκες θα πέσουν...»


Παναθηναϊκός: H νέα τοποθέτηση στήριξης Γιαννακόπουλου σε Αταμάν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x