Ελλάδα

«Καλή συνέχεια Ελένη»: Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό η Καπογιάννη

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με την Ελένη Καπογιάννη.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, πλέον όμως είναι και επίσημο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (16/05) ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με την Ελένη Καπογιάννη, η οποία υπηρέτησε πιστά τη θέση του προπονητή στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα.

Οι «πράσινοι» ευχαρίστησαν την Ελληνίδα τεχνικό για τα όσα προσέφερε στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα της.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Ελένη Καπογιάννη.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την κόουτς Ελένη Καπογιάννη που ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα.

Η έμπειρη τεχνικός είχε πολύ σημαντική συνεισφορά στην επιστροφή του τμήματος σε Top επίπεδο και στην διεκδίκηση των τίτλων, κάτι που φάνηκε και με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο κυπέλλων Ελλάδας.

Επιπλέον και η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη φέρει την υπογραφή της και αναμφίβολα αφήνει έναν Παναθηναϊκό υψηλών προδιαγραφών.

Καλή συνέχεια Ελένη…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x