Ελλάδα

Με Πόρτερ Τζούνιορ στο Λαύριο ο ΠΑΟΚ

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα στο Λαύριο ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Στον αγώνα του Σαββάτου με το Λαύριο εκτός έδρας (17:15, ΕΡΤ 3) θα κάνει ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Παρότι μετρά μόλις τρεις προπονήσεις, ο πρώην ΝΒΑερ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την δεύτερη αγωνιστική των play out, παρότι έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι σχεδόν έναν χρόνο, αφού η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 7 Απριλίου του 2023 στον αγώνα των Ρόκετς με τους Χόρνετς, όπου είχε 26 πόντους, 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

«Διανύουμε μία ιδιαίτερη εβδομάδα, στην οποία μπήκαμε έχοντας κερδίσει μετά από πολύ καιρό και αμέσως μετά υποδεχτήκαμε στην ομάδα μας ένα σπουδαίο παίκτη. Ο συνδυασμός αυτός, ήταν λογικό να δημιουργήσει μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, την οποία είναι αλήθεια ότι την χρειαζόμασταν. Και εμείς μέσα στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος. Είναι ξεκάθαρο ότι τονώθηκε το ενδιαφέρον των φιλάθλων, υπάρχει ενθουσιασμός και αυτό είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Στάθης Νεραντζάκης, ενώ για το ντεμπούτο του 23χρονου άσου είπε:

«Η παρουσία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μάς χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι πρόκειται για έναν αστέρα του ΝΒΑ, ένα παίκτη με αστείρευτο ταλέντο που μπορεί να μας κάνει καλύτερους. Είναι μία ευχάριστη κατάσταση αυτό που ζήσαμε όλες αυτές τις ημέρες. Χρειάζεται σωστή διαχείριση από όλους μας, για να βοηθήσουμε τον Πόρτερ να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα δεδομένα που έχει μπροστά του και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η συμμετοχή στα playoffs. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Λαύριο, μία πολύ αξιόλογη ομάδα, καθώς με νίκη θα πλησιάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας».

Ο Mαρκίς Τάουνς έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα. Οι καλαθοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο κόουτς Νεραντζάκης είναι: Τζαμάνι ΜακΝίς, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Σέσιλ Γουίλιαμς, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Μίχαλ Μίχαλακ, Τζάστιν Άλστον και Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x