Ελλάδα

Οι αριθμοί και τα πεπραγμένα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ

Τα πεπραγμένα και οι αριθμοί που κατέγραψε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Την εκτός έδρας ήττα από το ψυχωμένο Λαύριο γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου (06/04) ο ΠΑΟΚ (89-85) για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Basket League.

Ωστόσο, όλα τα «φώτα» ήταν στραμμένα πάνω στον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «δικεφάλου του βορρά», λίγες μόνο ημέρες μετά την έλευσή του στη χώρα μας!

Όπως ήταν λογικό, το γεγονός ότι βρισκόταν εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες, αλλά και το ότι έπαιξε για πρώτη φορά... ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεν του επέτρεψαν να λάμψει όσο θα ήθελε με την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του!

Παρ' όλα αυτά, ο πρώην παίκτης των Καβαλιέρς και Ρόκετς ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους (5/14 εντός πεδιάς, 2/7τρ., 2/3 βολές), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, αλλά και πέντε λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο πρώτος του πόντος στο ελληνικό πρωτάθλημα ήρθε από την γραμμή των βολών, ενώ, στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και «λύθηκε» αγωνιστικά, έδειξε πολύ καλά στοιχεία ανεβάζοντας την απόδοσή του. Μάλιστα, ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ χάρισε απλόχερα και μια φάση βγαλμένη από το ΝΒΑ, τελειώνοντας τον αιφνιδιασμό του ΠΑΟΚ με ένα τρομερό κάρφωμα!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x