Ελλάδα

Πόρτερ Τζούνιορ VS Κέντρικ Ναν: Η «τιτανομαχία» των δύο πρώην ΝΒΑερς σε αριθμούς!

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και Κέντρικ Ναν χάρισαν μια απίθανη «τιτανομαχία» στο Παλατάκι, με τους δύο πρώην ΝΒΑερς να πρωταγωνιστούν για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα στο Game 2 της σειράς.

Δεν είναι ψέμα να πει κανείς πως άπαντες περίμεναν το Game 2 της σειράς των playoffs της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Παλατάκι, ώστε να δουν τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και τον Κέντρικ Ναν εν δράσει στο ίδιο παρκέ!

Οι «πράσινοι» πέρασαν πολύ δύσκολα από την Πυλαία με 99-96 στην παράταση και προκρίθηκαν στα ημιτελικά, με τους δύο πρώην ΝΒΑερ πάντως να δίνουν μια μοναδική παράσταση που είχαμε χρόνια να δούμε στα μέρη μας.

Μπορεί στο Game 1 ο Κέντρικ Ναν να μην αγωνίστηκε, ωστόσο η αναμονή άξιζε, με τους δύο σούπερ στα να προσφέρουν απλόχερο θέαμα!

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος εκρηκτικός γκαρντ του «δικεφάλου του βορρά» με 23 πόντους (9/21 εντός πεδιάς), 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα, 5 λάθη και 1 κλέψιμο, μετρώντας 32 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, την ώρα όπου αγωνίστηκε και στα 45 λεπτά του αγώνα!

Από την άλλη, ο γκαρντ των «πρασίνων», που αποβλήθηκε στα τέλη της 4ης περιόδου με 5 φάουλ, μέτρησε σε 27 λεπτά συμμετοχής 25 πόντους (9/22 εντός πεδιάς, 3/10 τρ.), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 6 λάθη και 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 16 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.


Μάλιστα, αυτή ήταν η έκτη μονομαχία τους, με τις πέντε προηγούμενες να ήταν στο ΝΒΑ. Τα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια έγιναν τη σεζόν 2019-20 και ένα ακόμη ματς πραγματοποιήθηκε την επόμενη σεζόν (2020-21).

Όλα όμως τα παιχνίδια, ήταν μεταξύ των Κλίβελαντ Καβαλίερς στους οποίους αγωνιζόταν τότε ο «ρούκι» στο ΝΒΑ Πόρτερ Τζούνιορ και των Μαϊάμι Χιτ, στους οποίους έπαιζε τότε ο Ναν. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR βγήκε νικητής στα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια, με τον ΝΒΑερ του ΠΑΟΚ να κερδίζει ένα παιχνίδι, στο οποίο μάλιστα είχε σημειώσει και την πρώτη του 30άρα στο ΝΒΑ!






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x