Ελλάδα

Πρίντεζης: «Ήταν ένα σοκ…»

Η Εθνική εμφανίστηκε όπως έπρεπε απέναντι στη Γερμανία μετά από δύο προβληματικές εμφανίσεις, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Η κακή εικόνα της Εθνικής στα παιχνίδια με ΠΓΔΜ και Βοσνία εξέπληξε αρνητικά και τους ίδιους τους διεθνείς, αλλά αποτέλεσμα και ένα δίδαγμα για τη συνέχεια, όπως παραδέχτηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το 78-62 επί της Γερμανίας στο Ουλμ.

«Ήταν τρία φιλικά λίγο... περίεργα, γιατί στα δύο πρώτα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Κερδίσαμε πολλές εμπειρίες, μάθαμε πολλά και αντιδράσαμε μετά τις δύο ήττες. Παίξαμε καλύτερα στον τρίτο αγώνα ως ομάδα σε άμυνα και επίθεση», τόνισε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

«Έχουμε τρία ακόμη φιλικά, έχουμε 10 μέρες μπροστά μας μέχρι το Ευρωμπάσκετ και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι οι παίκτες εδώ έχουν την εμπειρία και το επίπεδο να εξαλείψουν τις όποιες αδυναμίες στο διάστημα που απομένει. Ήταν ένα μικρό σοκ για εμάς οι δύο ήττες. Δεν μπορώ να πως μας άφησαν αδιάφορους. Παραδειγματιστήκαμε, είδαμε τι φταίει και αυτό που θέλουμε πια είναι να δείξουμε στα φιλικά που απομένουν το πρόσωπο που πραγματικά περιμένουν όλοι από εμάς», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x