Ελλάδα

Ράντονιτς: «Κάναμε πολλά λάθη, ελπίζω να έχουμε τον Γουόλτερς σύντομα»

Στα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, την ήττα από τον Άρη.

Η κομβική απουσία του Νέιτ Γουόλτερς και τα πολλά λάθη κόστισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα (69-65) από τον Άρη, σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Από ‘κει και πέρα, ο Σέρβος προπονητής ανέφερε ότι ελπίζει να έχει διαθέσιμο τον Αμερικανό την επόμενη εβδομάδα.

«Ο Άρης έπαιξε πολύ καλά με ενέργεια για 40 λεπτά. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη. Τα τελευταία λεπτά γυρίσαμε το παιχνίδι όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη νίκη. Χάσαμε τον έλεγχο από την αρχή, περιμέναμε τον Άρη με πολλή ενέργεια και ότι θα ξεκινούσε δυνατά, αλλά είχαμε πολλά λάθη. Αμυντικά και επιθετικά αλλάξαμε κάποια πράγματα αλλά δεν έφτανε αυτό», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να δούμε που είμαστε γιατί είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Κάναμε λίγες προπονήσεις με γεμάτο ρόστερ. Ήταν μια καλή ευκαιρία για νίκη σήμερα, αλλά όσοι έπαιξαν σήμερα είναι μόνο μερικές ημέρες όλοι μαζί».

Για τον Γουόλτερς: «Περιμένουμε και τον Γουόλτερς να επιστρέψει για να δούμε που βρισκόμαστε. Είναι δύσκολο να παίξουμε με έναν πόιντ γκαρντ. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σε αυτό δύο εβδομάδες. Ελπίζω να είναι μαζί μας στην επόμενη εβδομάδα. Κάναμε κάποιες δοκιμές με τον Πονίτκα και τον Γκριγκόνις, κάναμε κάποιες αλλαγές στο πλάνο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x