Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω κούραση και πνευματικό άδειασμα»

Ευχαριστημένος με την ετοιμότητα και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κόροιβου Αμαλιάδας, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να αφήσει πίσω του ό,τι έγινε στο Final 4 της Μαδρίτης και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας κόουτς έμεινε ικανοποιημένος από την ετοιμότητα των παικτών του στη νίκη επί του Κόροιβου, ενώ αναφορικά με την κατάσταση του Κώστα Σλούκα είπε πως θα αποφασιστεί την Παρασκευή (22/5) αν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Αμαλιάδα.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Μαρκόπουλο και τον Κόροιβο. Είναι νεοφώτιστη ομάδα και παίζει στα playoffs, που είναι ένα επίτευγμα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κάνουμε καλό ματς με καλό ρυθμό. Ξέραμε ότι ο Κόροιβος είναι οργανωμένη ομάδα και ξέρει που να χτυπήσει. Δουλέψαμε για αυτό το ματς και η προσήλωσή μας στο πλάνο ήταν αρκετά καλή για πρώτο ματς μετά το Final 4. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πιο δύσκολο ματς στην Αμαλιάδα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για το αν υπάρχει κούραση και πνευματικό «άδειασμα» μετά το Final 4: «Δεν ισχύουν αυτά για το φετινό Ολυμπιακό. Όταν θέλεις να είσαι μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να επικαλείσαι δικαιολογίες. Έχεις βάλει στόχους και πρέπει να συνεχίσεις να είσαι δυνατός πνευματικά. Είχαμε βάλει δυο στόχους το Final 4 και το πρωτάθλημα και όποιος είναι έτοιμος να το κάνει έχει θέση σε αυτή την ομάδα. Πάμε για το πρωτάθλημα. Όλοι ήταν σήμερα έτοιμοι και πνευματικά για αυτό το ματς. Δεν καταλαβαίνω κούραση και πνευματικό άδειασμα. Δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό μας αυτά».

Για την κατάσταση του Σλούκα: «Πάει καλύτερα. Στο Final 4 δέχθηκε χτύπημα στο πόδι που του δημιούργησε κάκωση στο ισχίο. Θα δούμε αύριο αν θα ταξιδέψει στην Αμαλιάδα».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε: «Κάναμε ικανοποιητική εμφάνιση. Οι 50 πόντοι στην άμυνα τα λένε όλα. Παίξαμε καλή άμυνα και αυτό μας οδήγησε σε γρήγορα καλάθια. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς. Έχουμε δύσκολο ταξίδι και περιμένουμε τώρα την αντίδραση του Κόροιβου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x