Ελλάδα

Η ανάρτηση της υπεύθυνης επικοινωνίας του Ολυμπιακού για την απουσία του Σλούκα από τη φωτογράφιση

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Τζένη Γραβιά, απάντησε μέσω twitter σε όσους σχολίασαν την απουσία του Κώστα Σλούκα από την ομαδική φωτογράφιση των «ερυθρόλευκων».

Θέση για το... ζήτημα που δημιουργήθηκε με την απουσία του Κώστα Σλούκα από τη φωτογράφιση του Ολυμπιακού με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος πήρε η Τζένη Γραβιά.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», απάντησε μέσω των social media σε όσους σχολίασαν πως αυτή η κίνηση του Έλληνα γκαρντ δείχνει τις προθέσεις του να αποχωρήσει από τον σύλλογο...

Συγκεκριμένα, η κα. Γραβιά ανέφερε πως η συμμετοχή στη φωτογράφιση για όλα τα μέλη της ομάδας ήταν προαιρετική, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως ο Σλούκας δεν είχε δώσει το «παρών» ούτε στην περσινή τελετή.

Κάπως έτσι λοιπόν, η υπεύθυνη επικοινωνίας των Πειραιωτών... έσβησε τη φωτιά που πήγε να ανάψει στις τάξεις των φιλάθλων αναφορικά με το μέλλον του 33χρονου Έλληνα διεθνή, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, με τα πάντα να είναι ανοικτά για την παραμονή του.

«Σε όλους αρέσουν τα σενάρια και η ίντριγκα, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ήταν προαιρετική φωτογράφιση για οποία μέλη της ομάδας ήθελαν φωτογραφίες με τις οικογένειες τους. Το ίδιο έγινε και πέρσι και ο Κώστας δεν είχε φωτογραφηθεί ούτε τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «τιτίβισμά» της.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x