Ελλάδα

Τι λέει ο Παναθηναϊκός για Σλούκα

Δείτε την αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την πρόταση που κατατέθηκε στον Κώστα Σλούκα και τα όσα δήλωσε ο παίκτης εν συνεχεία.

Τα «επεισόδια» στα… σίριαλ του Κώστα Σλούκα συνεχίζονται.

Ολα ξεκινησαν το πρωί όταν έγινε γνωστή η επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 1,6 εκατ. ευρώ συνολικά.

Λίγες ώρες μετά ήρθε η απάντηση του διεθνούς άσου, όπου έδειξε ενοχλημένος με το γεγονός πως η κρούση του τριφυλλιού… βγήκε στον αέρα… καπάκι μέσω των σάιτ (όπως μετέδωσε πρώτος και ο ΣΠΟΡ FM 94,6).

Μετά απ’ αυτό ήρθε και η απάντηση των πρασίνων, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. «Η πρόταση στον Σλούκα κατατέθηκε στον ατζέντη του και δεν έγινε μέσω σάιτ, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι» ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού και μένει να φανούν τυχόν εξελίξεις, αν και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση…

Απ' την πλευρά του, ο μάνατζερ του Σλούκα, Πάνος Καπάζογλου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Έγινε η πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κατατέθηκε επισήμως (1,6εκ. ευρώ για 2 χρόνια). Ο αθλητής εξάλλου έκανε μία δήλωση. Αυτό είναι κάτι που υφίσταται. Προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός. Πρώτα θα μιλήσει με τον προπονητή του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τους προέδρους και μετά θα συζητήσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x