Ελλάδα

Τριαντάφυλλος: «Πρέπει να καλύψουμε το κενό του καλύτερου παίκτη στον κόσμο»

Στο πρόβλημα που προέκυψε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ανάγκη της Εθνικής να το καλύψει με ομαδική δουλειά αναφέρθηκε ο Στέφανος Τριαντάφυλλος.

Για τη νέα απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από παιχνίδι της Εθνικής και τον τρόπο που θα τη διαχειριστεί το τεχνικό επιτελείο μίλησε ο Στέφανος Τριαντάφυλλος.

«Ο Γιάννης ξεκίνησε κανονικά το ζέσταμά του, ένιωσε μια ενόχληση. Εκ πρώτης δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Δεδομένου όμως ότι πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, κρίθηκε προτιμότερο να μην αγωνιστεί.

Αλλάζουν πολύ τα πλάνα και τα δεδομένα, αμυντικά κι επιθετικά, γιατί μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Δεν έχουμε έναν παίκτη που παίζει 20-25 λεπτά και πρέπει να βρούμε τρόπο να καλύψουμε το κενό. Θα πρέπει όλοι μαζί, με ομαδική δουλειά να καλύψουμε το κενό»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας, δε, για την κλήση του Κουζέλογλου, σημείωσε: «Είχαμε μια λειψανδρία στους ψηλούς και ήταν μια κλήση για την προετοιμασία και ποιος ξέρει για τη συνέχεια. Ο Γιάννης ήταν μαζί μας μέχρι πριν λίγες μέρες και αποφασίσαμε να γίνει αυτή η επανάκληση ως λύση ανάγκης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x