Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Στα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ - Τα πλάνα Αλμέιδα για Άρη»

Για τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά και τα αγωνιστικά νέα της Ένωσης ενόψει της κυριακάτικης (21/4, 19:30) αναμέτρησής της με τον Άρη, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης!

Για τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ αλλά και τα αγωνιστικά νέα της Ένωσης ενόψει της κυριακάτικης (21/4, 19:30) αναμέτρησής της με τον Άρη για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης!

Αφού στάθηκε στην παρουσία σύσσωμης της οικογένειας της ΑΕΚ στη λαμπρή εκδήλωση, τόνισε ότι το υπερσύγχρονο μουσείο επί της ουσίας ολοκληρώνει το project της OPAP Arena, αποτελώντας ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο, στα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων!

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά νέα της Ένωσης και στα πλάνα του Αλμέιδα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησής της με τον Άρη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα πέρα από τις απουσίες των Μουκουντί, Στάνκοβιτς και Λιβάι, προσθέτοντας ότι η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τη νίκη σε μια έδρα που έχει δυσκολευτεί πάρα πολύ φέτος, έτσι ώστε να πάει στα επόμενα μεγάλα ντέρμπι με ανεβασμένη ψυχολογία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x