Ελλάδα

«Χωρίς καθαρό μυαλό ο ΟΣΦΠ, με πάθος και λύσεις ο ΠΑΟ»

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού από τον Ολυμπιακό αφενός κι αφετέρου στο πάθος και τις έξτρα λύσεις του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Νίκος Λινάρδος το χθεσινό break στο ΣΕΦ μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Η νευρικότητα του Ολυμπιακού και ο πλουραλισμός του Παναθηναϊκού έκαναν τη διαφορά στον χθεσινό τέταρτο τελικό της Α1, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής, Νίκος Λινάρδος.

Αναλυτικά, ο Νίκος Λινάρδος μίλησε στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μιχάλη Τσόχο για:

-τον χθεσινό τέταρτο τελικό: «Ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Πήγε πάλι να ανατραπεί μια μεγάλη διαφορά στο τέλος με τον Ολυμπιακό να αφυπνίζεται στο τέλος, αλλά να χάνει στα σημεία. Ο Ολυμπιακός δεν είχε το ίδιο καθαρό μυαλό όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός έδειξε περισσότερο πάθος και ήταν ευχάριστη έκπληξη για τους φιλάθλους του. Δυστυχώς στο τέλος ανακατεύτηκαν διάφοροι άνθρωποι και κυρίως η Εθνική ομάδα. Αυτό είναι το χειρότερο».

-τι έπαιξε ρόλο στο χθεσινό αποτέλεσμα: «Ενεργοποιήθηκε η άμυνα με ψηλό πάνω στον κοντό. Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό το ρίσκο και λειτούργησε. Είναι κάτι που είχε κάνει ο Πεδουλάκης παλαιότερα, απλώς εκείνος το έκανε κυρίως μετά από αλλαγές στα μαρκαρίσματα. Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σπανούλης ήταν σε κακή μέρα και δεν βοηθήθηκε από άλλους παίκτες, όπως ο Πρίντεζης και ο Περπέρογλου. Το τρίποντο που του έδωσε τις δύο προηγούμενες νίκες αυτή τη φορά δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό».

-τη διαιτησία: «Όταν χάνεις και υπάρχουν μικρές διαφορές, πάντα θα είναι εύκολο να κατηγορήσεις τους διαιτητές. Είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, μπορούν να είναι κι εκείνοι σε κακή βραδιά, όπως συμβαίνει και σε παίκτες. Οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές κι όχι οι διαιτητές, αλλά στην Ελλάδα συχνά συμβαίνει το αντίθετο. Έγιναν κάποια λάθη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αδικήθηκε σε κάποιες χαρακτηριστικές φάσεις, αλλά για να φτάσουμε εκεί πρέπει να δούμε τι έγινε σε όλο το παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη. Δεν θα πω ότι οι διαιτητές είχαν πρόθεση να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα. Απλώς είναι η μοίρα τους να δέχονται κριτική όταν ένα παιχνίδι κρίνεται σε τόσο μικρή διαφορά».

-τον πέμπτο τελικό: «Για να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς πρέπει να εμφανίσεις και κάποιους παίκτες-κλειδιά πέρα από τους παίκτες που όλοι περιμένουν να ξεχωρίσουν. Οι δύο ομάδες δεν έχουν να εμφανίσουν πολλά πράγματα στο πέμπτο παιχνίδι. Εκεί θα μετρήσει το καθαρό μυαλό και οι προσωπικότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x