Ελλάδα

Ζέρβας: «Στις επόμενες δύο βδομάδες κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού - Πιστεύω θα προλάβει τις… Σειρήνες για Φαλ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού, όπως το μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Χρήστο Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετά το μεγάλο «διπλό» (76-95) επί της Ζάλγκιρις, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Χρήστο Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

«Άμα υποθέσουμε ότι η άμυνα είναι μια σταθερά, ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μια βελτίωση και στην επίθεση. Μάλιστα, έγινε στο Κάουνας, όπου η Ζάλγκιρις στα τελευταία παιχνίδια της είχε κρατήσει τους αντιπάλους της κάτω από τους 75 πόντους. Η νίκη στο Κάουνας ήταν μια νίκη που είχε ''πρέπει'', αλλά οι συνθήκες με τις οποίες επιτεύχθηκε, κάνει αυτό το διπλό πολύ σπουδαίο. Τρομερά αυτά που έκανε ο Γουόκαπ σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Στις επόμενες δυο εβδομάδες κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού. Εάν νικήσει Βίρτους και Παναθηναϊκό, εξασφαλίζει εξάδα και έχει βλέψεις για την τετράδα
», ανέφερε αρχικά.

Εν συνεχεία, εξήγησε τι συμβαίνει με το θέμα του συμβολαίου των «ερυθρολεύκων» με τον Μουσταφά Φαλ: «Είναι μια πραγματικότητα ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του που μπορεί να φύγει με 500 χιλιάδες ευρώ. Στον Ολυμπιακό είναι σε ζωηρές σκέψεις για να αναπροσαρμοστεί αυτό. Μαθαίνω επίσης ότι υπάρχει πολύ ισχυρό ενδιαφέρον για τον Φαλ τόσο από τη Γαλλία όσο και από την Ισπανία. Η Μονακό είναι αυτή που δεδομένα έχει εκφράσει ενδιαφέρον. Έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα προλάβει τις... Σειρήνες για Φαλ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x