Ελλάδα

Ζέρβας: «Νωρίς για μεταγραφικά, κλειδί ο Ντόρσεϊ»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι ο Ντόρσεϊ είναι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό και από το αν θα παραμείνει θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό τα μεταγραφικά.

Στις φήμες και τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» Νίκος Ζέρβας, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Μπάσχετοι», των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά, τονίζοντας ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα παραμείνει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι οι Πειραιώτες θέλουν τον Ελληνοαμερικανό και τη νέα σεζόν στο ρόστερ τους, ενώ μάλιστα τον έχουν προσεγγίσει με καλύτερο συμβόλαιο. Ο ίδιος θέλει να ψαχτεί για NBA και ο Ολυμπιακός θα του δώσει κάποιο χρόνο μέχρι τις αρχές Ιουλίου, πριν στραφεί σε άλλες λύσεις. Παράλληλα σχολίασε τα ονόματα των Γκριγκόνις, Μιλουτίνοφ και Μήτρου-Λονγκ.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Γιώργο Πρίντεζη και τα όσα γράφτηκαν σχετικά με τον Βασίλη Σπανούλη, τόνισε ότι προφανώς ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θέλησε απλά να εκθειάσει τον 37χρονο forward για την στάση του τόσο τη φετινή σεζόν, όσο και όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x