NBA

Η απίστευτη ιστορία του Μάικλ Τζόρνταν… με το πινγκ πονγκ!

Γεννημένος νικητής… ακόμη και στο πινγκ πονγκ! Ο τεράστιος Μάικλ Τζόρνταν δεν καταδεχόταν να χάσει ΠΟΥΘΕΝΑ! Απόδειξη; Αυτή η απίστευτη ιστορία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992!

Μια τρομερή ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζόρνταν, από το μακρινό 1992 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, έφερε στο «φως» ο θρυλικός φωτογράφος του ΝΒΑ, Ναθάνιελ Μπάτλερ, στο podcast του SLAM «Respect The Game».

Δείγμα ότι ο σπουδαίος "Air Jordan" σιχαινόταν να χάνει… ακόμη και στο πινγκ πονγκ!

«Οι παίκτες της Dream Team ήταν τρομερά ανταγωνιστικοί. Έβλεπαν, για παράδειγμα ένα τραπέζι πινγκ πονγκ και αμέσως έβγαζαν τις ρακέτες. Για κάποιον περίεργο λόγο, ο Κρίστιαν Λέιτνερ ήταν καλός σε αυτό το άθλημα. Όταν έφτασε, λοιπόν, στον τελικό και αντιμετώπισε τον Μάικλ Τζόρνταν, το ματς ήταν μονόπλευρο.

Ο Τζόρνταν έπαιζε, ίδρωνε, ήταν λες και σούταρε βολές στην τέταρτη περίοδο. Ο Λέιτνερ τον κέρδισε. Ο Τζόρνταν πέταξε τη ρακέτα και για δυο μέρες δεν μίλησε σε κανέναν. Τι ακολούθησε;

Παρήγγειλε ένα τραπέζι πινγκ πονγκ, του το πήγαν στο δωμάτιό του και κανείς δεν το έμαθε. Έκανε προπόνηση μόνος του για τη ρεβάνς και δυο μέρες αργότερα, ίσως και τρεις, κέρδισε με ένα σκορ περίπου 21-4 τον Λέιτνερ. Δεν τον κέρδισε. Τον διέλυσε
», ήταν τα λόγια του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x