Ελλάδα

Μήτογλου στο sportfm.gr: «Να βάλω κι άλλα τέτοια σουτ με... θόρυβο»!

Ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη του Παναθηναϊκού που… σήκωσε στο πόδι του ΟΑΚΑ! Ο Ντίνος Μήτογλου μιλά στο sport-fm.gr για τη τρίποντη-βόμβα η οποία προκάλεσε «σεισμό», ενώ υποκλίνεται σε Πασκουάλ και κόσμο.

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς «νέος Τσαρτσαρής».

Είναι τέτοιο το σκαρί και το στυλ του που μοιραία γίνονται συγκρίσεις με τον «Ισλανδό».

Ο Ντίνος Μήτογλου πήρε χθες την ευκαιρία του από τον Τσάβι Πασκουάλ και έκανε... θόρυβο με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Κι όπως εξομολογείται στο sport-fm.gr δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το feeling που του άφησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και το τρίποντο που έβαλε 6:30' πριν το τέλος, το οποίο έστειλε για πρώτη φορά τη διαφορά στο +8 (61-53) κι έδειξε να γέρνει οριστικά την πλάστιγγα.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ο νεαρός φόργουορντ... ανάγκασε 15.000 φίλους των πρωταθλητών να «ουρλιάξουν» από χαρά και να κάνουν το δικό τους θόρυβο στις εξέδρες!

Και για πάρτη του!



«Ήταν τρομερό το συναίσθημα μετά το σουτ που έβαλα. Πραγματικά δυσκολεύομαι να το περιγράψω με λέξεις. Απίστευτη χαρά και περηφάνια για αυτό που ένιωσα. Μπήκε το τρίποντο και με το που γύρισα την πλάτη μου όλο το γήπεδο ήταν σηκωμένο όρθιο και έκανε τέτοιο θόρυβο που δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον και να το ξαναζήσω», αναφέρει αρχικά στο sport-fm.gr ο Ντίνος Μήτογλου, στον οποίο έχουν στηρίξει πολλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για το μέλλον, εξ ου κι έγινε τέτοια «μάχη» για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι.

Όσο για το τι του αφήνει το πρώτο του ουσιαστικά αιώνιο ντέρμπι; «Ήταν τρομερή εμπειρία. Το να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια είναι αυτό που ονειρεύεσαι. Δεν έχει σημασία αν δεν κρινόταν κάτι ιδιαίτερο βαθμολογικά. Τα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι... Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο ομάδες. Βρήκαμε την ενέργεια που χρειαζόμασταν και με τη βοήθεια του κόσμου μας φτάσαμε στη νίκη. Και ο αντίπαλός μας έδειξε πως την ήθελε πολύ, αλλά εμείς ήμασταν τελικά οι νικητές. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, ζούμε για τέτοια ματς μπροστά στον κόσμο μας. Εστιάζουμε παρακάτω τώρα, έχουμε το δύσκολο παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ, το οποίο πρέπει να πάρουμε για να πλησιάσουμε κι άλλο το στόχο μας στην Ευρωλίγκα».

inner

Ο μικρός, τον οποίο όσοι γνωρίζουν χαρακτηρίζουν πολύ δουλευταρά, δεν πετάει στα σύννεφα. Κάθε άλλο... «Όλα πάνε μια χαρά στους πρώτους μου μήνες στον Παναθηναϊκό. Μέρα με τη μέρα, μάλιστα, πάνε όλο και καλύτερα... Δουλεύω σκληρά και περιμένω να πάρω τις ευκαιρίες μου για να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν», τόνισε χαρακτηριστικά στο sport-fm.gr, ενώ στη συνέχεια έβγαλε το καπέλο του στον Τσάβι Πασκουάλ:

«Τι να πω εγώ...; Ποιος μπορεί να πει κάτι κακό για τη δουλειά του; Κανείς... Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στο πλάνο του και σε αυτά που μας λέει. Ξέρει τι κάνει και πώς να το κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x