Euroleague

Η αρχηγική κουβέντα Σπανούλη-Πρίντεζη (video)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό τέταρτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας με την Εφές και το sportfm.gr σας μεταφέρει πλάνα από το «Αμπντί Ιπεκτσί».

Με πίστη για ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο τέταρτο παιχνίδι και ισοφάριση της σειράς σε 2-2 ώστε να υπάρξει πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ την προσεχή Τρίτη (02/05) ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο «Αμπντί Ιπεκτσί» η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, άφησε όλο το πρωί και το μεσημέρι τους παίκτες ελεύθερους στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούν, να βγάλουν από το μυαλό τους το τι έγινε χθες και να συγκεντρωθούν στην τελική μάχη. Στις 20:45 άρχισε η προπόνηση με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κεμ Μπιρτς να συμμετέχουν κανονικά, παρά τις μικροενοχλήσεις που έχουν σε γόνατο και αστράγαλο αντίστοιχα. Αύριο το πρωί, όλη η ομάδα θα δει βίντεο για να αναλύσει ακόμα περισσότερο τα λάθη της και να καταστρώσει το τελικό της πλάνο για την αντεπίθεση.

Οι παίκτες στις δηλώσεις τους αλλά και στις συζητήσεις τους ήταν συγκρατημένα αισιόδοξοι πως θα πάρουν αυτό που θέλουν στο τέταρτο παιχνίδι, ενώ για αρκετή ώρα οι δύο αρχηγοί Σπανούλης και Πρίντεζης, σούταραν μαζί και συζητούσαν, κάτι που φαίνεται στο βίντεο του sportfm.gr που ήταν στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων».



inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x