Euroleague

Η Εφές είναι ζωντανή!

Δυναμικά στο «κόλπο» της πρόκρισης επέστρεψε η Εφές νικώντας (για δεύτερη φορά) την Νταρουσάφακα με 93-81 και μειώνοντας στον ένα βαθμό από την όγδοη θέση.

Σπουδαία νίκη επί της Νταρουσάφακα, που αναπτερώνει τις ελπίδες της για πρόκριση στα play offs, πήρε η Αναντολού Εφές με 93-81. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και την πλησίασε σε απόσταση μιας νίκης στην όγδοη θέση. Ο Μπράντον Πολ με 21 πόντους και 5/9 τρίποντα έκανε τη διαφορά για τους νικητές, ενώ ο Μπραντ Γουοναμέικερ με 24 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ μαζί με τον Άντε Ζίζιτς που είχε 16 πόντους και 18 ριμπάουντ δεν αρκούσαν για την Νταρουσάφακα, που έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Σκότι Γουίλμπεκιν.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εντυπωσιακή εκκίνηση. Γκρέιντζερ, Μπράουν και Πολ ήταν «ζεστοί» και η διαφορά έφτασε νωρίς σε διψήφια επίπεδα (24-14). Η Νταρουσάφακα βελτίωσε την άμυνά της, βρήκε λύσεις στην επίθεση από Γουοναμέικερ και Ζίζιτς και επέστρεψε στο ματς φτάνοντας ακόμη και στο +6 (32-38). Η Εφές με ένα 13-0 μεταξύ δεύτερης και τρίτης περιόδου ξαναπέρασε μπροστά 45-38 και παρά την αντίδραση των φιλοξενούμενων (50-53) έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο 64-56. Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ αντέδρασαν, ο ασταμάτητος Γουοναμέικερ τούς οδήγησε σε απόσταση βολής (73-72) πέντε λεπτά πριν το τέλος, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια. Με τον Πολ να δίνει λύσεις και την άμυνα να λειτουργεί αποτελεσματικά στο φινάλε, η Εφές έφτασε στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 25-19, 42-38, 64-56, 93-81.

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x