Μουντομπάσκετ 2014

Η Εθνική μπορεί να ΜΗ διχάσει τους Έλληνες

Διαβάστε ποιο είναι το έξτρα κέδρος για τους Έλληνες φιλάθλους σε περίπτωση νίκης της Εθνικής απόψε απέναντι στην Αργεντινή.

Πολλαπλά κι όχι μόνο… αγωνιστικά θα είναι τα κέρδη της Εθνικής εφόσον περάσει απόψε (23:00) το εμπόδιο της Αργεντινής και τερματίσει πρώτη στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

Πέρα από το γεγονός ότι θα πάει με την ψυχολογία του 5/5 στη Μαδρίτη και εφόσον περάσει το εμπόδιο των «16» (Σερβία ή Γαλλία) δεν θα συναντήσει στα προημιτελικά την Ισπανία αλλά το νικητή του αγώνα της Βραζιλίας με τον δεύτερο του δικού μας γκρουπ, υπάρχει κι ένα παράπλευρο κέρδος.

Βγαίνοντας πρώτη η Εθνική θα αγωνιστεί την Κυριακή, δηλαδή με τρεις μέρες ξεκούραση, και μάλιστα στις 19:00 το απόγευμα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να διχαστούν οι Έλληνες φίλαθλοι, καθώς την ίδια μέρα υπάρχει στις 21:45 ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ποδοσφαίρου με τη Ρουμανία στο (κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη») για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016. Αν η Εθνική μπάσκετ χάσει από την Αργεντινή και τερματίσει δεύτερη, θα παίξει το Σάββατο, δηλαδή με δύο μέρες ξεκούρασης, στις 19:00 με τον τρίτο του πρώτου ομίλου (Σερβία ή Γαλλία) και θα συναντήσει-με το καλό-στα προημιτελικά το νικητή του αγώνα της Ισπανίας με τον τέταρτο του δευτέρου γκρουπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x