Euroleague

Η Ευρωλίγκα κάνει focus στη Ζαλγκίρις και τον Γιανκούνας (video)

Ένα ειδικό βίντεο-αφιέρωμα στη Ζαλγκίρις με κεντρικό πρόσωπο το μεγάλο της αστέρι, Παούλιους Γιανκούνας, ετοίμασε η Ευρωλίγκα.

Μπορεί στο ρόστερ της να μη διαθέτει το μεγάλο «όνομα», ωστόσο η Ζαλγκίρις έχει έναν πιστό… στρατιώτη, τον Παούλιους Γιανκούνας, που είναι και το μεγάλο της αστέρι. Η Ευρωλίγκα, λοιπόν, ετοίμασε ένα βίντεο-αφιέρωμα για τον αρχηγό των Λιθουανών, ο οποίος αρχικά δήλωσε για την ομάδα του:

«Είναι ιστορικός και θρυλικός σύλλογος. Σημαίνει τα πάντα. Όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι το λιθουανικό μπάσκετ, πρώτα απ' όλα σου έρχεται στο μυαλό η Ζαλγκίρις. Είναι το "πρόσωπο" του λιθουανικού μπάσκετ» και πρόσθεσε αναφερόμενος στον μεγάλο του στόχο: «Να φτάσουμε επιτέλους στα playoffs. Έχουμε παίκτες και ομάδα για να τα καταφέρουμε. Η Ζαλγκίρις βελτιώνεται κάθε χρόνο».

Στη συνέχεια, για τον Γιανκούνας μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Πρέπει να τον εμπιστευτείς. Είναι πρότυπο συνέπειας, κάνει ακριβώς αυτό που θα του πεις. Έχει βρεθεί στην ίδια θέση. Ως προπονητής, θέλεις συνέχεια και ο Γιανκούνας τη δίνει στη Ζαλγκίρις».

Και τέλος, ο Κέβιν Πάνγκος: «Ξέρει τα πάντα για την ομάδα και την πόλη, βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια εδώ. Είναι σπουδαίος ηγέτης και ταλαντούχος παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x