Euroleague

Η φοβερή ομιλία του Ιτούδη και το πάρτι στα αποδυτήρια (video)

Ένας εκστασιασμένος και συγκινημένος Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε στα αποδυτήρια περήφανος για τους παίκτες του και αποθεώθηκε. Το πάρτι με συνθήματα, σαμπάνιες και πούρα.

Το πόσο πολύ καρτερούσαν στην ΤΣΣΚΑ για αυτή την Ευρωλίγκα αποτυπώθηκε στο ξέσπασμα χαράς στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Final Four.

Ένας πλημμυρισμένος από συναισθήματα Ιτούδης μίλησε στους παίκτες του δηλώνοντας περήφανος για καθέναν από αυτούς ξεχωριστά, ενώ ευχαρίστησε και τη διοίκηση.

«Είμαι πολύ περήφανος για καθέναν από σας ξεχωριστά. Κάποιες φορές η ζωή παίζει κάποια παιχνίδια. Είμαι περήφανος για όλους σας. Για τον Βικ, που άξιζε αυτό εδώ το πράγμα (σ.σ. δείχνοντας το τρόπαιο). Για τον Μίλος, τον Νάντο, τον Τζάκσον, τον Βοροντσέβιτς, τον Κόρι… Ξέχασα κάποιον; Τον Κάιλ (σ.σ. με όλη την ομάδα να αποθεώνει τον Αμερικανό). Τον Τζόελ, που ήθελε να είναι εδώ. Για τον Βατούτιν και όλα τα άλλα μέλη της διοίκησης και τους χορηγούς. Το αξίζετε κι εσείς. Δεν έχω λόγια», είπε εν μέσω αποθέωσης ο 45χρονος προπονητής.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, είπε με τη σειρά του: «Το αξίζαμε αυτό. Το αξίζαμε! Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Κάπου εκεί σειρά πήραν οι σαμπάνιες, τα πούρα και τα συνθήματα, σε ένα πανδαιμόνιο χαράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x