Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Η Καβάλα ήταν έτοιμη να πρωταγωνιστήσει»

Στόχος της Καβάλας ήταν η άνοδος από την Α2 μπάσκετ στην Α1 από την έναρξη της σεζόν όπως τόνισε ο προπονητής της Γιάννης Τζήμας στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Μετά τη περσινή χρονιά όπου η Καβάλα απέτυχε να ανέβει κατηγορία στο τελευταίο παιχνίδι της ,φέτος ήταν η χρονιά της σύμφωνα με τα «αρχιτέκτονα» της ομάδας Γιάννη Τζήμα όπως δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φετινή ευχάριστη αλλά και δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή του Μάνου Ζερβάκη και του Βαγγέλη Νερατζιά για:

-το αν η άνοδος ήταν αυτοσκοπός: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο πέρσι. Η ομάδα στήθηκε με προοπτική φέτος να ανέβουμε κατηγορία. Μας στοίχισαν τα γεγονότα του καλοκαιριού, που δεν ανεβήκαμε τελικά, και αποσυντονιστήκαμε. Η ομάδα ήταν έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και πήγαν όλα καλά».

-την ποιότητα των ομάδων τα Α1 και Α2: «Η άνοδος με την Καβάλα θα είναι η πέμπτη στην καριέρα μου. .Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο κατηγορίες. Είναι πολύ ανταγωνιστική η Α2 κατηγορία και είναι σε υψηλό επίπεδο. Η Καβάλα ήταν πέντε χρόνια στην Α1 και μακάρι τόσο η ομάδα όσο και ο πρόεδρος της που τραβάει ένα Γολγοθά να αντέξουν. Είναι μια συμμαζεμένη ομάδα και έχει πολύ κόσμο και έχει τα φόντα να σταθεί. Να τονίσουμε ότι τα μέσα είναι πενιχρά και είναι ήρωες όσοι κρατούν η ομάδα».

-το μεταγραφικό παζάρι των κατηγοριών: «Είναι μεγάλο το πήγαινε –έλα των κατηγοριών αν και στην Α2 ο μεγαλύτερος κορμός είναι Έλληνες παίκτες. Αλλά τα πρωτοκλασάτα ονόματα των παικτών βρίσκουν καλύτερο συμβόλαιο στις πρώτες ομάδες της Α2 παρά στις ομάδες της Α1».

-τους φιλάθλους της Καβάλας: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιρικός φανατισμός, υπάρχει όμως ο φανατισμός, στο να φωνάξουν και να εμψυχώσουν την ομάδα. Άλλωστε είναι πρωτάκουστο μια ομάδα της Α2 να έχει όπως εμείς 1000 άτομα στο γήπεδο. Στην Α1 δεν θα πέφτει καρφίτσα .Δεν το φανταζόμασταν ότι θα έχει τόσο πολύ κόσμο αλλά η ομάδα δένεται με το ελληνικό στοιχείο της ομάδας».

-την ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος: «Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι το Λαύριο καθώς δεν είχε τα μεγάλα ονόματα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και είχε την υπομονή και πήρε μεγάλα αποτελέσματα στα ντέρμπι. Είναι μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α1. Δυσάρεστη έκπληξη ήταν ο Ηλυσιακός, δεν μ’ αρέσει να παίρνω τα παιχνίδια στα χαρτιά. Το κάτι παραπάνω αξίζει ο Ηρακλής καθώς είναι μια ομάδα με ιστορία και κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x