Ελλάδα

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ: Στο νοσοκομείο ο Μαργαρίτης, νοκ-άουτ ο Ντίλαρντ

Ευχέλαιο επειγόντως στον ΠΑΟΚ! Μετά τους Χαραλαμπόπουλο, Κόνιαρη, Τζόουνς και Ντίλαρντ, εκτός μένει και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που πήγε στο νοσοκομείο λόγω ίωσης.

Το ένα δυσάρεστο μετά το άλλο έρχεται στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη.

Μετά το δεδομένο πρόβλημα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τα τελευταία με τους Αντώνη Κόνιαρη, Λάκι Τζόουνς και Κέβιν Ντίλαρντ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από ίωση και για αυτό το λόγο μπήκε στο νοσοκομείο, με συνέπεια να είναι αμφίβολος για το ματς με τον Προμηθέα.

Επιπλέον, οριστικά εκτός πλάνων για το ματς με τους Πατρινούς μένει ο Ντίλαρντ, καθώς έχει μόλυνση στο μάτι και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί μάτι και ύστερα από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε από ειδικό οφθαλμίατρο, διαπιστώθηκε μόλυνση. Ο Dillard, η κατάστασή του οποίου κρίνεται σοβαρή, ξεκίνησε άμεσα θεραπεία και τέθηκε ήδη εκτός μάχης για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα Πάτρας. Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα προσδιοριστεί τα επόμενα 24ωρα και ανάλογα με την αντίδρασή του στην ειδική φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x