Ελλάδα

Η καλύτερη πεντάδα του Μπουρούση

Ο ίδιος επελέγη MVP στην ACB και με… διαφορά. Τώρα ήρθε η ώρα ο Γιάννης Μπουρούσης να επιλέξει τη δική του κορυφαία πεντάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ψηφίστηκε MVP και μέλος της καλύτερης πεντάδας της ACB. Ποιους όμως θα επέλεγε ο ίδιος στην κορυφαία ομάδα της σεζόν;

«Εγώ θα επέλεξα τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ), τους συμπαίκτες μου Ντάριους Άνταμς, Άνταμ Χάνγκα και Κιμ Τίλι, ενώ στη θέση ‘5’ αν δεν έβαζα τον εαυτό μου θα έβαζα τον Αγιόν (Ρεάλ)», τόνισε ο Καρδιτσιώτης άσος, που δεν θέλησε να περιαυτολογήσει: «Στην ομάδα δεν σκεφτόμαστε ποιος είναι ο MVP. Μας νοιάζει πώς θα παίζουμε καλύτερα σαν σύνολο και προσωπικά με ενδιαφέρει να κάνω καλύτερη την ομάδα και τους συμπαίκτες του, αλλά και πώς θα πάμε μπροστά».

Η εμπειρία του από τη συγκεκριμένη λίγκα τον έχει βοηθήσει πολύ. «Η ACB είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Παίζω τρίτη χρονιά εδώ, μου αρέσει και πλέον γνωρίζω πολύ καλά τη λίγκα. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατές ομάδες και καλούς παίκτες. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις, είτε παίζεις με την πρώτη ομάδα είτε με την τελευταία», ανέφερε.

Τέλος, συγκρίνοντας τη φετινή του χρονιά με την περσινή στη Ρεάλ ανέφερε: «Είναι εντελώς διαφορετική η φετινή σεζόν. Πέρσι πήραμε τα πάντα με τη Ρεάλ, φέτος κανείς δεν περίμενε η Λαμποράλ να κάνει ό,τι έκανε, να φτάσει στο Final Four και να παίξει τόσο καλό μπάσκετ στα περισσότερα παιχνίδια. Νιώθουμε τυχεροί που ζούμε αυτή τη σεζόν για την ομάδα και την πόλη».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x