Euroleague

Η κατάταξη της Euroleague (pic)

Στην κορυφή της Euroleague, πιάνοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επέστρεψε ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί της Αρμάνι, ενώ ο Παναθηναϊκός Superfoods παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση.

Το χρέος τους έκαναν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods τη 16η αγωνιστική της Euroleague, καθώς αμφότεροι επιβλήθηκαν με χαρακτηριστική άνεση των δύο τελευταίων ομάδων της κατάταξης.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Βαρκελώνη και την έπιασαν στην κορυφή, φτάνοντας στο 12-4 και έχοντας παράλληλα νικήσει τους Ρώσους στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» την ίδια στιγμή ακολουθούν σε απόσταση νίκης τους δύο πρωτοπόρους (11-5) και σε κάθε επικράτησή τους πλησιάζουν όλο και περισσότερο στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στις υπόλοιπες θέσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης (10-6) ανέβηκε στην τετράδα μετά την επικράτησή της επί της Μακάμπι (8-8), ενώ η Χίμκι (9-7) πήρε… ανάσα με το «διπλό» στη Γερμανία επί της Μπάμπεργκ (6-10).

Αναλυτικά η κατάταξη έπειτα από 16 αγωνιστικές:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x