Γενικά

Η λίστα με τους «12» της Γαλλίας

Ο Βινσάν Κολέ παρουσίασε τη λίστα με τους 12 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη Γαλλία στη Μανίλα για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο με προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γαλλίας ξεκινούν στις 5 Ιουλίου στη Μανίλα, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο τεχνικός των «τρικολόρ» Βινσάν Κολέ μετά το παιχνίδι με την Ιαπωνία, όπου η ομάδα του επικράτησε 91-74, παρουσίασε τους εκλεκτούς του 12 που θα βρίσκονται στο δυναμικό του.

Με αρχηγό των Τόνι Πάρκερ η ομάδα της Γαλλίας θα παραταχθεί στη Μανίλα όπου θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της παιχνίδι τις Φιλιππίνες.

Μοναδική έκπληξη αποτελεί η απουσία του Αλέξις Αζινσά, αφού η ομάδα του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Παράλληλα, σαν 13ος παίκτης θα ακολουθήσει την αποστολή ο Έντουιν Τζάκσον, προκειμένου να συνεισφέρει στις προπονήσεις, μιας και ο Νικολά Μπατούμ βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ ο Αντουάν Ντιότ είναι τραυματίας και δεν θα συμμετέχει στην προετοιμασία.

Η 12αδα των «τρικολόρ»: Νικολά Μπατούμ, Νάντο Ντε Κολό, Μπορίς Ντιό, Αντουάν Ντιότ, Μικαέλ Ζελαμπάλ, Τομάς Ερτέλ, Τσαρλς Καουντί, Τζόφρι Λοβέρν, Αντριέν Μόερμαν, Τόνι Πάρκερ, Φλοράν Πιετρούς, Κιμ Τιλί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x