Euroleague

Η ομιλία του Σφαιρόπουλου μετά το 2-2 στην Πόλη (video)

Ανάλογη συνέχεια με ταπεινότητα ζήτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές στην Πόλη, σε βίντεο δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές, που φέρνει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, ωστόσο σε βίντεο που δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, ζήτησε ανάλογη συνέχεια με ταπεινότητα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Κάθε ένας από εσάς έδωσε το μάξιμουμ των δυνάμεών του. Κάνατε ό,τι είπαμε. Ήσασταν συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι, παίξατε σκληρά, παλέψατε σε κάθε άμυνα και για κάθε μπάλα. Δεν πανικοβληθήκατε, όταν πήραν ένα μεγάλο προβάδισμα στο ξεκίνημα. Πέτυχαν 24 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και 8 στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν προκριθήκαμε ακόμη. Χρειαζόμαστε ακόμη μία νίκη και πρέπει να παλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Όλοι. Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες. Επομένως, μείνετε ταπεινοί, δεν κάναμε τίποτα. Απλώς ισοφαρίσαμε τη σειρά. Είναι πολύ μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να κάνουμε άλλη μία. Να είστε έτοιμοι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x