Ελλάδα

Η… on fire Μάλτση «έκαψε» την Ιταλία!

Την πρώτη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας πέτυχε η Εθνική Γυναικών, καθώς με κορυφαία τη Μάλτση (30π.) επικράτησε 70-56 της Ιταλίας.

Έσπασε το… ρόδι στην προετοιμασία η Εθνική Γυναικών!

Με τη Μάλτση να τελειώνει την αναμέτρηση με 30 πόντους(!), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 70-56 της Ιταλίας και έτσι πήρε την πρώτη του νίκη, στα φιλικά που δίνει ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.

Εκτός από την αρχηγό, από την ομάδα του Κεραμιδά, που δεν είχε στη διάθεσή του τις Σωτηρίου, Λύμουρα και Φασούλα, ξεχώρισε ο Καλτσίδου με 13 πόντους. Το επόμενο φιλικό της Εθνικής μας είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (3/6), ξανά με την «σκουάντρα ατζούρα».

Τα δεκάλεπτα: 10-15, 32-35, 45-55, 56-70

Ιταλία (Καπομπιάνκο): Κιλίνι 7(1), Ντότο 2, Ρες 10, Σολτάνα 14, Ζανταλασίνι, Μπεστάγκνο 4, Κονσολίνι 3(1) Κρίπα 2, Φορμίκα 4, Πένα 1, Γκορίνι, Μασκιάντρι 3, Ντε Πρέτο 6, Ταγκλιαμέντο

Ελλάδα (Κεραμιδάς): Σπυριδοπούλου 2, Νικολοπούλου, Σπανού 6, Καλτσίδου 13(1), Μάλτση 30(5), Έιβερι, Σταμολάμπρου 4, Σταμάτη 6, Κοσμά 7(2), Διέλα, Χριστινάκη 2.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Η προετοιμασία συνεχίζεται και δεν μένουμε στη νίκη. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα στην άμυνα και στην επίθεση και προσπαθούμε να παρουσιάσουμε στο παρκέ αυτά που έχουμε θέσει ως στόχο στο παιχνίδι μας. Το σημαντικό είναι να παίζουμε σαν ομάδα και να δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα. Σήμερα το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό στον αγώνα. Υπάρχει και το αυριανό ματς στο οποίο θα συνεχίσουμε τις δοκιμές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x