Ευρώπη

Η σπόντα του Αταμάν για Ομπράντοβιτς

Αιχμηρό σχόλιο έκανε Εργκίν Αταμάν αναφερόμενος στα μεγάλα μπάτζετ που είχε στη διάθεση του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε αντίθεση με τον ίδιο, όπως τόνισε.

«Έσφαξε» με το βαμβάκι τον συνάδερφο του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, καθώς αναφέρθηκε στα μεγάλα μπάτζετ που διαχειρίστηκε κατά καιρούς, ενώ τόνισε ότι εκείνος ποτέ δεν είχε αυτή την ευκαιρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου προπονητή: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές της Euroleague και είμαι περήφανος που με συγκρίνουν μαζί του. Και ο Ίβκοβιτς είναι σπουδαίος προπονητής. Όμως, δεν είχα ποτέ τόσα χρήματα όσα ο Ομπράντοβιτς στο μπάτζετ μου ή στα χέρια μου. Αυτό του δίνει ένα προβάδισμα 40-60%. Όμως, παράλληλα, δίνει και σε εμένα ένα επιπλέον κίνητρο».

Ενώ πρόσθεσε: «Ο Μπλατ θα είναι από αυτή τη σεζόν στην Τουρκία, όπως και ο Περάσοβιτς. Ο Ουφούκ Σαρίτσα πήγε στην Μπεσίκτας. Αυτή τη σεζόν θα υπάρχουν "μάχες" μεταξύ παικτών ή προπονητών. Όμως, όπως και να 'χει, το Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ και το Αταμάν - Ομπράντοβιτς θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Έτσι είναι η διοργάνωση. Θα πρέπει όλων οι ενέργειες να είναι στο πλαίσιο του fair play. Αυτό είναι το σωστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x