Ελλάδα

Η «κιτρινόμαυρη» υπέρβαση και το «πράσινο»... καθήκον

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό Superfoods στην κοινή τους έδρα του ΟΑΚΑ με φόντο ένα εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ. Να γράψει ιστορία θέλει η Ένωση, το… αυτονόητο οι «πράσινοι».

Ώρα ημιτελικών κυπέλλου μπάσκετ η σημερινή, με το πρώτο χρονικά ζευγάρι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ να κεντρίζει το ενδιαφέρον στις 16:00 (ΣΠΟΡ FM 94,6 και ΕΡΤ1).

Η «Ένωση», θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην σύγχρονη ιστορία της με τη συμμετοχή σε έναν τελικό. Προέρχεται από την δύσκολη νίκη επί της Ρόζα Ράντομ για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και θα δώσει τα πάντα για μία νίκη την οποία ψάχνει εδώ και καιρό απέναντι στον πολυνίκη του θεσμού. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, ενώ άπαντες στην ΚΑΕ περιμένουν δυναμική στήριξη από τον κόσμο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός Superfoods, μετά την ήττα από την Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας θέλει να συμμετάσχει για μία ακόμα φορά στον τελικό (14η συνεχόμενη θα είναι αν προκριθεί) για να διεκδικήσει τον 19ο τίτλου του στη διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό, άπαντες είναι στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, πλην του Κένι Γκεϊμπριελ ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x