Ευρώπη

Η Ζενίτ δεν είναι… Ούνιξ

Το «στραπάτσο» της ήττας με την Ούνιξ Καζάν που έφερε τον αποκλεισμό της στο Eurocup δείχνει να ξεπερνάει η Λοκομοτίβ Κουμπάν, καθώς επικράτησε της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 86-64 για την VTB League

Θα περάσει καιρός για να ξεχαστεί το «κάζο» του αποκλεισμού από την Ούνιξ Καζάν στο Eurocup, όμως η Λοκομοτίβ Κουμπάν έκανε το πρώτο βήμα για να… επουλώσει τις πληγές της. Η ομάδα του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς επικράτησε με άνεση εντός έδρας της Ζενίτ με 86-64.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό για την τετράδα του Eurocup και μπήκαν μουδιασμένα στην πρώτη περίοδο όντας πίσω στο σκορ με 13 πόντους, όμως στη συνέχεια ανέκαμψαν και πήραν το προβάδισμα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος όμως κυριάρχησαν κατά κράτος της ομάδας της από την Αγία Πετρούπολη και πήραν με άνεση τη νίκη.

Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Ντιλέινι με 27 πόντους και ακολούθησε ο Σιμόν με 12 πόντους και 8 ασίστ, ενώ από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Λάντρι με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x