Ελλάδα

Ιβάνοβιτς: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

Την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στην αποψινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (66-77).

Δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Παράλληλα, ο τεχνικός των «πράσινων» εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, παρά την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η ανάλυση που έκανε ο Αντώνης (σ.σ.: Φώτσης) είναι αρκετά σωστή. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας και την επίθεση έχοντας καλύτερη κυκλοφορία. Το κλειδί ήταν το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου όταν αναγκάστηκα να πάρω τάιμ άουτ σε ένα λεπτό μέσα επειδή δεν κάναμε φάουλ και κάναμε λάθη.

Δεν είχαμε όλους τους παίκτες ήρεμους όπως θα έπρεπε. Πρέπει να έχουμε σαράντα λεπτά υπομονή και συγκέντρωση ασχέτως περιβάλλοντος και κοινού. Παίζαμε κόντρα σε μία δυνατή ομάδα που θα παίξει στο Final-4. Χωρίς αμφιβολία ο Ολυμπιακός σήμερα έπαιξε καλύτερα κι άξιζε τη νίκη».


Για το αν ο τρόπος που ηττήθηκαν οι «πράσινοι» μπορεί να ξυπνήσει τον εγωισμό τους: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Είναι μεγάλη ομάδα, παίζει καλά κι έχει πλεονέκτημα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, αυτή είναι η δουλειά μου».

Για την απουσία του Γκιστ: «Να μιλάμε για την απουσία ενός παίκτη δίκαιη ή άδικη είναι σαν να ψάχνουμε δικαιολογία γιατί χάσαμε. Δεν χάσαμε επειδή δεν έπαιξε ο Γκιστ, αλλά επειδή όσοι έπαιξαν, δεν έπαιξαν καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x