Ελλάδα

Ιβάνοβιτς: «Η ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ είναι υπέροχη»

Την ίδια συγκέντρωση που έχει δείξει μέχρι στιγμής στη σεζόν, θα πρέπει να έχει και κόντρα στα Τρίκαλα η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Νίκολα Ιβάνοβιτς.

Υπέροχα αισθάνονται όλοι στην ΑΕΚ με τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις που έχουν κάνει μέχρι τώρα, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά το blog του Νίκολα Ιβάνοβιτς στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι στην ομάδα. Προχωράμε με νίκες και αυτό μόνο χαμόγελα φέρνει. Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ, αρκετοί παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, η ατμόσφαιρα μεταξύ μας είναι υπέροχη και δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να χαλάσει όλο αυτό.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για το ματς του Σαββάτου με τα Τρίκαλα. Αυτό που προέχει είναι το Πρωτάθλημα τώρα, και μετά βλέπουμε το Champions League και τον αγώνα με τη Μπεσίκτας. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό στα Τρίκαλα, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς και θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στους οπαδούς μας. Είναι κάτι φοβερό αυτό που κάνουν ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Σημαίνει πολλά για εμάς η υποστήριξη τους. Να είναι σίγουροι ότι θα τους το ανταποδώσουμε στο παρκέ.

Να είστε καλά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x