Ευρώπη

Ιβάνοβιτς και Ράις κλήθηκαν στο Μαυροβούνιο

Την προεπιλογή του Μαυροβουνίου, ενόψει του Ευρωμπάσκετ, ανακοίνωσε ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς και σ’ αυτή ήταν ο Νίκολα Ιβάνοβιτς της ΑΕΚ και ο Ταϊρίς Ράις, της Μπάρτσα.

Προεπιλογή… ρεκόρ ανακοίνωσε το Μαυροβούνιο ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μπόγκνταν Τάνιεβιτς γνωστοποίησε τη λίστα των 32 παικτών(!) που θα συμμετέχουν αρχικά στην προετοιμασία, αλλά και στα τουρνουά.

Σ’ αυτή, βρίσκεται ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ αλλά φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ιταλία και την Κάπο Ντ’ Ορλάντο, φυσικά ο Ταϊρίς Ράις της Μπαρτσελόνα (που είναι νατουραλιζέ), αλλά και ο Ιβάν Μάρας, που για σύντομο χρονικό διάστημα βοήθησε τη Δόξα Λευκάδας στην Α1.

Από ‘κει και πέρα, έχει κληθεί ακόμη ο Νίκολα Βούτσεβιτς των Ορλάντο Μάτζικ, ο Μάρκο Τοντόροβιτς της Χίμκι, ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς της Βαλένθια, αλλά και ο πολύπειρος ψηλός του Ερυθρού Αστέρα, Μίλκο Μπιέλιτσα.

Η εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου βρίσκεται στον όμιλο της Ρουμανίας, όπου εκτός από την οικοδέσποινα, είναι ακόμη οι Κροατία, Τσεχία, Ισπανία και Ουγγαρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x