Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Μπορούμε να νικήσουμε την Μπάρτσα»

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει με σεβασμό την Μπαρτσελόνα, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς όμως να εκφράζει την πεποίθηση πως το «τριφύλλι» μπορεί να νικήσει τους Καταλανούς.

Οι τρεις προηγούμενες φετινές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, όπου γνώρισε μόνο ήττες, θα πρέπει να αποτελέσουν… μάθημα για αυτή που έρχεται, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Μάλιστα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει τους Καταλανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα, που κατά τη γνώμη μου είναι από τα φαβορί για να προκριθεί στο Final 4. Θα παίξουμε μαζί τους για τέταρτη φορά αυτή τη σεζόν και δυστυχώς έχουμε ηττηθεί στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Γι’ αυτό, θα πρέπει να πάρουμε τα μαθήματά μας από εκείνα τα ματς και να παίξουμε καλύτερα για να νικήσουμε. Νομίζω πως μπορούμε να τους νικήσουμε, από τη στιγμή που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Από την πλευρά του, ο Εστέμπαν Μπατίστα είπε: «Θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Για εμάς θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να τους νικήσουμε. Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί θα μας στηρίξουν και πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x