Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Για… υποχρέωση του Παναθηναϊκού να σταθεί στο ύψος της περίστασης αν θέλει να πάρει τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Άλμπα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ έκανε λόγο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Το παιχνίδι της Πέμπτης με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (21:45) είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει ένα πραγματικά καλό παιχνίδι για να φτάσει στο στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά.

«Είναι ένα παιχνίδι που κρίνει το αν θα περάσουμε ή όχι στην επόμενη φάση, άρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η Άλμπα είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και με την ίδια ένταση για 40 λεπτά. Δεν επιτρέπεται να είμαστε χαλαροί. Πρέπει να κλείσουμε το επιθετικό ριμπάουντ τους και να μπλοκάρουμε τα επιθετικά τους ατού. Είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει το γρήγορο τρανζίσιον που εφαρμόζει. Θα προσπαθήσουμε να το ελέγξουμε. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι της», ανέφερε.

Φυσικά, ούτε λόγος για play offs. «Όλοι στην ομάδα σκέφτονται μόνο το αυριανό παιχνίδι, όχι τι θα γίνει στη συνέχεια», είπε, ενώ για τη σημασία της στήριξης από τον κόσμο, είπε: «Το πλεονέκτημα του κόσμου είναι σημαντικό. Ελπίζω να μας στηρίξουν όπως άλλωστε έχουν κάνει έως τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x