Ελλάδα

Ίβκοβιτς: «Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος»

Πανευτυχής με τις τιμές που θα λάβει σε λίγες ημέρες, στο φιλικό που θα διοργανώσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στις 20 Σεπτεμβρίου, δήλωσε στη Σερβία ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο «Ντούντα» μίλησε στη σερβική τηλεόραση και τόνισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για εκείνον το φιλικό που θα διοργανώσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στις 20 Σεπτεμβρίου και μάλιστα αποκάλυψε πως θα ζητήσει από την ομάδα του σοβαρότητα, προκειμένου να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

«Έχουν γίνει πολλά από τον περασμένο μήνα. Όταν η FIBA ανακοίνωσε το Hall of Fame ήμουν στην Αθήνα, σε ένα παιχνίδι και αμέσως έκανα δηλώσεις στην ελληνική τηλεόραση. Επίσης, το πρωί έμαθα ότι θα γίνω ο πρώτος προπονητής που θα λάβει από την Ευρωλίγκα το βραβείο του “Euroleague Basketball Legend”. Μπορώ να πω ότι είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, καθώς έχω προπονήσεις πολλές ταλαντούχες γενιές παικτών», δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στον τηλεοπτικό σταθμό «Β92» και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά στο παιχνίδι, αναμένεται να βρίσκεται πολύς κόσμος στο γήπεδο και όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στις κερκίδες. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το κανάλι σας, καθώς πολλοί άνθρωποι στη Σερβία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο ματς. Αυτό το παιχνίδι θα είναι η επίσημη πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού και γι’ αυτό θα ζητήσω να υπάρχει από την ομάδα σοβαρότητα, προκειμένου να μην είναι χαλαροί και να μην προκύψουν τραυματισμοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x