Euroleague

Ίβκοβιτς: «Περιμένουμε τον Σπανούλη…»

Στην αντιμετώπιση του Βασίλη Σπανούλη, εφόσον αγωνιστεί, θα επικεντρωθεί η Αναντολού Εφές στο ματς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Λαμποράλ Κούτσα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο «Ντούντα» τόνισε πως τα «κλειδιά» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού, αλλά και η αντιμετώπιση του Βασίλη Σπανούλη, εφόσον αγωνιστεί φυσικά.

«Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό τόσο για την Αναντολού Εφές όσο και για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα περιμένουμε τον Βασίλη Σπανούλη να παίξει μετά τον τραυματισμό του. Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λαμποράλ Κούτσα, το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο δύσκολο για εμάς. Ο έλεγχος του ματς θα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Το πιο σημαντικό κομμάτι της αναμέτρησης θα είναι η άμυνα στο “ένας με έναν” με τον Σπανούλη και ο έλεγχος του παιχνιδιού», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Ντογκούς Μπαλμπάι είπε: «Τώρα που φτάνουμε στην ολοκλήρωση του TOP 16 της Ευρωλίγκας, η σημασία του κάθε αγώνα γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και θα είναι μία πολύ σοβαρή μάχη. Φυσικά ο μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια τόσο εμείς όσο και ο Ολυμπιακός να έχουμε μία πτώση στην απόδοσή μας, αλλά η ομάδα που θα αντιστέκεται για 40 λεπτά, θα είναι και αυτή που θα πάρει τη νίκη. Και θέλω πολύ, η ομάδα μου να είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, ελπίζοντας να επιστρέψουμε με τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x