Ελλάδα

Ιδιαίτερη επίσκεψη στην Πόλη για ΠΑΟΚ

Την ιστορική περιοχή του Πέρα στην Κωνσταντινούπολη και το Ζωγράφειο Λύκειο επισκέφτηκε η αποστολή μπάσκετ του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της επτάωρης παραμονής της στην Κωνσταντινούπολη.

Το ταξίδι της επιστροφής από την Ιταλία μετά τον αγώνα με την Ορλαντίνα για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κουραστικό, όμως όλα τα μέλη της «ασπρόμαυρης» αποστολής έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα, με την επίσκεψη αρχικά στο Ζωγράφειο Λύκειο και, στη συνέχεια, τα γραφεία του ΑΣ Πέρα.

Την αποστολή υποδέχτηκαν στο Ζωγράφειο ο διευθυντής του Λυκείου, Γιάννης Δερμιτζόγλου, οι καθηγητές και οι 50 μαθητές της σχολής. Οι καλαθοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη του «Δικεφάλου» μπήκαν για λίγο στο καθημερινό πρόγραμμα των μαθητών, παρακολουθώντας μερικές από τις δραστηριότητές τους, ενώ γευμάτισαν μαζί τους στον ειδικό χώρο της σχολής.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης παρέλαβε ένα αναμνηστικό πτυχίο και ένα κύπελλο, ενώ δόθηκαν αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά και μία φανέλα της ομάδας μπάσκετ της ομάδας. Ακολούθησε μικρή περιήγηση στους γραφικούς δρόμους της περιοχής του Πέρα και επίσκεψη στα γραφεία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Πέρα, Απόστολος Χαριζάνος, υποδέχτηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία ξεναγήθηκε στα γραφεία του συλλόγου και στο μικρό κλειστό γήπεδο μπάσκετ, ενώ οι παίκτες δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο πινγκ πονγκ.

Ο πατέρας Βασίλειος Ιωαννίδης ήταν και αυτός επί της υποδοχής και προσέφερε στο Νίκο Σταυρόπουλο έναν χειροποίητο αναμνηστικό δικέφαλο, τον οποίο κατασκεύασε ο ίδιος το 2001 και με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Η σύντομη περιήγηση ολοκληρώθηκε με την αναμνηστική φωτογραφία όλης της ομάδας έξω από τα γραφεία του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x