Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ηρακλής: Ανακοίνωσε και Σπρίντζιο

Ο Ηρακλής απέκτησε τον Μιχάλη Σπρίντζιο συνεχίζοντας την ενίσχυσή του.

Ο Ηρακλής σαρώνει στις μεταγραφές τις τελευταίες μέρες, καθώς μετά τον Νίκο Παπαρέγκα και τον Θωμά Κώττα, απέκτησε και τον Μιχάλη Σπρίντζιο. Ο 18χρονος πάουερ φόργουορντ (2,04μ.) έρχεται δανεικός από το Λαύριο.

Η ανακοίνωση:

Το τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την ένταξη του διεθνούς φόργουορντ Μιχάλη Σπρίντζιου στην Ομάδα μας ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο αθλητής, γεννημένος το 2005 και ύψους 2.04, διακρίνεται για το ταλέντο του και έρχεται να ενισχύσει για φέτος την ήδη γεμάτη προοπτική ομάδα μας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Μιχάλης Σπρίντζιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στους Μετεωρίτες Πολίχνης, όμως από ηλικία 8 ετών έμαθε τα βασικά και «έπεσε στα βαθιά» στους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, εκεί όπου έφτασε να αγωνίζεται στο εφηβικό και στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Είναι βασικό στέλεχος όλων των “μικρών” εθνικών ομάδων μέχρι στιγμής, ενώ τη σεζόν 2021-2022 μεταπήδησε στο Λαύριο, που αγωνίζεται στη Stoiximan Basket League. Εκεί είχε, σε ηλικία μόλις 16 ετών, 2 συμμετοχές με την Ανδρική ομάδα στην Α1 και τον χειμώνα μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, όπου έπαιξε με την εφηβική ομάδα και στο Rising Stars Tournament.

Tη σεζόν 2022-2023 επέστρεψε στο Λαύριο, όπου είχε 11 συμμετοχές στην Α1 με 7,3 λεπτά μέσο όρο ανά αγώνα, και φέτος (2023-2024) ξεκίνησε τη χρονιά και πάλι στην Α1, όπου είχε 9 συμμετοχές και 7:45 λεπτά μέσο όρο παρουσίας και ήταν μέλος και της επίλεκτης ομάδας Rising Stars Νότου.

Τον καλωσορίζουμε στο Ιβανώφειο και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη!

Μιχάλη, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x