NBA

Ίρβινγκ: «Γι’ αυτό αποφάσισα να φύγω από τους Καβαλίερς»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ στην παρουσίασή του από τους Σέλτικς μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να ζητήσει να φύγει από τους Καβαλίερς και τις... αγκάλες του ΛεΜπρον Τζέιμς.

Μπορεί να μην έχει μιλήσει καθόλου μαζί του από την ημέρα που έγινε γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σέλτικς, ωστόσο ο Κάιρι Ίρβινγκ θέλησε να το κάνει στην παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα.

Έτσι τα ξημερώματα όταν στάθηκε για πρώτη φορά απέναντι στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των Σέλτικς αναφέρθηκε στον ΛεΜπρον Τζέιμς και εξήγησε την απόφασή του να φύγει από δίπλα του και τους «Καβς».

Γιατί , λοιπόν έπραξε έτσι; Γιατί αποφάσισε να φύγει;

Όπως εξήγησε ήταν η στιγμή να κοιτάξει για το επόμενο βήμα το οποίο θα τον κάνει καλύτερο παίκτη μέσα στο παρκέ αναλαμβάνοντας και άλλες ευθύνες, σαφώς περισσότερες από αυτές που είχε στους Καβς δίπλα στον ΛεΜπρον .

«Ήταν η στιγμή που έπρεπε να κάνω κάτι περισσότερο, κάτι καλύτερο για εμένα και τους στόχους μου. Δεν έχω μιλήσει με τον ΛεΜπρον για τις σκέψεις μου και τις προθέσεις μου να φύγω. Έμαθα τόσα πολλά δίπλα του και τώρα μπορώ να κοιτάξω πίσω και να κοιτάξω τις στιγμές που περάσαμε μαζί και να είμαι ευγνώμων για όλα αυτά, και να είμαι έτοιμος και ήρεμος να βάλω τέλος σε ένα ταξίδι και να ξεκινήσω ένα καινούργιο», τόνισε και συνέχισε:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση, αρχικά, αλλά στη συνέχεια αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις την πίστη στις δυνατότητές σου και την αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να πετύχεις δίπλα σε άλλους υπέροχους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x