Ελλάδα

Έφτασε ο Πασκουάλ: «Τιμή μου που ήρθα στον Παναθηναϊκό»!

Θέμα χρόνου, πλέον, η επισημοποίηση της συνεργασίας Παναθηναϊκού-Πασκουάλ! Ο Ισπανός τεχνικός «προσγειώθηκε» στις 19:15 στην Αθήνα, δηλώνοντας: «Τιμή μου που θα είμαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία»!

Στην τελική ευθεία μπαίνει, πλέον, η έναρξη της συνεργασίας του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Τσάβι Πασκουάλ!

Η πτήση του Ισπανού τεχνικού αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 19:15, με τον 44χρονο τεχνικό να βγαίνει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου γύρω στις 19:45, κάνοντας, μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η ομάδα, η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι, θα είμαστε ενωμένοι, για να τελειώσουμε τη σεζόν πολύ καλά. Αγαπώ τη δουλειά μου, το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει το ελληνικό μπάσκετ. Η Ελλάδα έχει παράδοση. Η τιμή είναι δική μου. Είναι τιμή μου, που είμαι μέλος μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία», δήλωσε αρχικά, ενώ απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνουν μεταγραφές: «Θα γίνει η παρουσίασή μου και θα πούμε περισσότερα. Αυτά για τώρα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ».

inner

Τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα υποδέχθηκαν ο Μάνος Παπαδόπουλος μαζί με τον μάνατζερ του Πασκουάλ, Ζόραν Σάβιτς, με τον 44χρονο κόουτς να κατευθύνεται ήδη στα γραφεία της ΚΑΕ, εκεί όπου θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης, ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και o Kαταλανός να αποτελέσει και επίσημα τον επόμενο τεχνικό του «τριφυλλιού».

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x