Ελλάδα

Ήρθε και δήλωσε έτοιμος να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μπένσον!

Ο Κιθ Μπένσον προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη το μεσημέρι και δήλωσε έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Ορεξάτος και αποφασισμένος να πείσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη πως είναι έτοιμος να παίξει στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο Κιθ Μπένσον.

«Αισθάνομαι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Πήρα ήδη μια πρώτη γεύση από την ομάδα, είδα στο YouTube ότι έχει μια μεγάλη βάση οπαδών ο Άρης», τόνισε ο Αμερικανός σέντερ, που πήρε πληροφορίες από τον Οκάρο Γουάιτ. «Μου είπε ότι είχε μια εξαιρετική εμπειρία εδώ και με την ομάδα και με την πόλη, αυτά προλάβαμε να πούμε».

Ερωτηθείς αν προλαβαίνει να ενισχύσει τη νέα του ομάδα σε δύο μέρες, απάντησε: «Ξέρω για τον συγκεκριμένο αγώνα, ξέρω ότι πρόκειται για μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι. Νιώθω καλά, έκανα προπονήσεις στην Αμερική, αισθάνομαι έτοιμος να παίξω».

Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη δήλωσε «…ανυπομονώ να τον γνωρίσω. Μου έχει μιλήσει ο ατζέντης μου για τον προπονητή και θέλω πολύ να συνεργαστούμε».

Για το αν στοχεύει να παίξει στο ΝΒΑ μέσω του Άρη είπε: «Είναι στόχος μου να αγωνιστώ στο ΝΒΑ, αλλά μέχρι τότε θέλω να είμαι πετυχημένος και εγώ και η ομάδα μου, ο Άρης. Είναι σημαντικό σκαλί για μένα, γιατί το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x