NBA

Ισοφάρισαν οι Κλίπερς!

Στο τελευταίο παιχνίδι, τη ξημερώματα Δευτέρας θα κριθούν όλα στη σειρά των Τζαζ με τους Κλίπερς μετά τη νίκη των τελευταίων 98-93 στο Λος Άντζελες.

Όσο ο Κρις Πολ δείχνει σε καλή κατάσταση τόσο οι Κλίπερς θα συνεχίζουν να μένουν ζωντανοί στη σειρά με τους Τζαζ. Αυτό συνέβη και στο σημερινό έκτο παιχνίδι. Ο πλέι-μέικερ της ομάδας του Λος Άντζελες ήταν ορεξάτος και με 29 πόντους και 8 ασίστ, την οδήγησε στη νίκη 98-93.

Μεγάλη βοήθεια είχε ο Πολ από τον Ρίβερς (13 πόντους) και τον Τζόρνταν (13 πόντους και 18 ριμπάουντ) αλλά και από τους Μπα Α Μοουτε με 13π και Κρόφορντ με 12. Για τους Τζαζ ο Χέιγουορντ με 31 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν καλύτερος με βοηθό τον Χιλ με 22 πόντους.

Στο παιχνίδι έγινε μάχη για τη νίκη μέχρι και τα τελευταία δεύτερα. Αν και οι Τζαζ ξεκίνησαν καλά στο ματς, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και το ματς ήταν «φωτιά» για τη συνέχεια.

Στην τελευταία περίοδο οι Τζαζ με επτά πόντους στη σειρά έριξαν στους τρεις τη διαφορά. Ο Τζόνσον αστόχησε στο τρίποντο και στη συνέχεια ο Πολ με βολές έγραψε το τελικό σκορ.

Ξημερώματα Δευτέρας το τελευταίο παιχνίδι με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x