Euroleague

Ιταλός δημοσιογράφος έκραξε ανελέητα τον Ραντούλιτσα!

Με άκρως αρνητικά σχόλια «στόλισε» Ιταλός δημοσιογράφος της «Gazzetta dello Sport» τους Ραντούλιτσα και Ρέπεσα μετά την ήττα της Αρμάνι από την Μπαρτσελόνα, που ήταν η έβδομη σερί στην Ευρωλίγκα.

Επειγόντως αλλαγές -και μάλιστα ριζικές- χρειάζεται η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία περνά μία πολύ βαθιά κρίση φέτος, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Μάσιμο Οριάνι σε άρθρο του στην «Gazzetta dello Sport».

Μετά, λοιπόν, την ήττα των πρωταθλητών από την Μπαρτσελόνα, που ήταν η έβδομη σερί στην Ευρωλίγκα, στο στόχαστρο του Ιταλού δημοσιογράφου είναι φυσικά ο προπονητής Γιασμίν Ρέπεσα, ενώ από τους παίκτες τα περισσότερα «πυρά» συγκεντρώνει ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Μάλιστα, για τον Σέρβο σέντερ είναι χαρακτηριστικό το κομμάτι που του αφιερώνει, όπου ουσιαστικά τον… ξεφτιλίζει: «Όχι, ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Αλλά και να έπαιζε, θα έβαζε σίγουρα κάποιους πόντους μέσα από τη ρακέτα, ειδικά αν τον μάρκαρε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα», με τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού να είχε κόντρα στους Καταλανούς μόλις 2 πόντους με 1/8 δίποντα, σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιασμίν Ρέπεσα, σύμφωνα με τον Οριάνι, βρίσκεται ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου, ενώ θεωρείται απολύτως βέβαιη η απομάκρυνση του Κροάτη προπονητή, εφόσον η Αρμάνι ηττηθεί στο προσεχές ντέρμπι (27/12) με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x