Euroleague

Ιτούδης: «Είμαστε πρώτοι, αλλά…»

Μπορεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για την ΤΣΣΚΑ, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης επισήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με υψηλό κίνητρο.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσγειώθηκε την Πέμπτη στην Αθήνα και πληροφορήθηκε πως έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση που τη φέρνει αντιμέτωπη στα playoffs με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό όμως δεν αλλάζει καθόλου το σκεπτικό του τεχνικού τιμ για τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21:45).

«Μπορεί να έχουμε ήδη πάρει την πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν αλλάζει την προσέγγισή μας στο ματς. Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν μας επηρεάζουν σε επίπεδο κινήτρου», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια επιθετική ομάδα που παίζει ακόμα πιο επιθετική άμυνα στο γήπεδό της, όπως επιβεβαιώνεται και από την στατιστική. Έχουν ποιότητα, έχουν παίξει σε τρεις τελικούς της Euroleague τα τελευταία χρόνια. Περιμένω μία μάχη και θα προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη».

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ, Ντεμέτρις Νίκολς, είπε: «Οι ομάδες γνωρίζονται καλά, καθώς τις περασμένες σεζόν έχουμε συναντηθεί πολλές φορές. Θα είναι μία μάχη. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x