Euroleague

Ιτούδης για Ροντρίγκεθ: «Γεννημένος νικητής»

Το εγκώμιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, έπλεξε με σχετική δήλωση για την απόκτησή του, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης.

Απόλυτα ικανοποιημένος, όπως είναι φυσικό, για την απόκτηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, λίγο μετά την ανακοίνωση του Ισπανού πλέι μέικερ από την ομάδα του.

«Δεν είναι μυστικό πως μετά την αποχώρηση του Τεόντοσιτς, εγώ, οι συνεργάτες μου και η διοίκηση δουλέψαμε σκληρά και κάναμε τεράστια ανάλυση της αγοράς, για να βρούμε έναν άλλο πόιντ γκαρντ που θα μας ισχυροποιήσει. Είναι πολύ σημαντικό ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επαφής μας, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μόσχα. Συζητήσαμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την ομάδα και τους παίκτες.

Το στιλ παιχνιδιού του Σέρχιο σχετίζεται με την αντίληψη των καταστάσεων, είναι δημιουργός στην επίθεση και μπορεί να βρει καλά σουτ για τον εαυτό του, αλλά και για τους συμπαίκτες του, τους οποίους κάνει καλύτερους. Είχε δυο περάσματα από το ΝΒΑ, ήταν πρωταθλητής Ευρώπης και MVP της Ευρωλίγκας, είναι αρκετά ώριμος για να καταλαβαίνει το παιχνίδι. Είναι αποδεδειγμένα νικητής και με διαβεβαίωσε πως είναι και τώρα έτοιμος να δουλέψει και να βελτιώσει το παιχνίδι του. Θέλουμε από τον Ροντρίγκεθ να μιλά στο παρκέ και είμαι σίγουρος πως γρήγορα θα αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τους παίκτες μας»
, ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή για τον 31χρονο πρώην παίκτη των Σίξερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x