Ουδέτερη στάση στο φλέγον ζήτημα με τα «παράθυρα» της προκριματικής φάσης των εθνικών ομάδων κράτησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποστήριξε πως το συγκεκριμένο θέμα δημιουργεί δυσκολίες σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ενώ πρόσθεσε πως το σωστό είναι οι εθνικές ομάδες να αγωνίζονται με τους καλύτερους παίκτες αρκεί αυτό να μην πλήττει τους συλλόγους και την πορεία τους στη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε εμπλεκόμενοι στη συζήτηση, κάτι το οποίο είναι δύσκολο για οποιαδήποτε από τις εμπλεκόμενες πλευρές. Εστιάζουμε στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και θέλουμε να έχουν το καλύτερο δυνατό ρόστερ, αλλά και να μην... πληγώνουν τις άλλες ομάδες σε άλλες διοργανώσεις.

Δεν μπορώ να κάνω κάποια ανακοίνωση. Θα θέλαμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες στις εθνικές και επίσης τους καλύτερους παίκτες στις ομάδες. Το θέμα του προγράμματος πρέπει να συζητηθεί σε άλλο επίπεδο. Γιατί το κάνουν αυτό; Δεν ξέρω. Εννοώ πως είναι πιθανό να το ξέρω, αλλά δεν είναι θέμα που θα μιλήσω εγώ. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση για τον πρόεδρό μας, τον σύλλογο αλλά και την εθνική ομάδα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ