Euroleague

Ιτούδης: «Να παλέψουμε με αποφασιστικότητα»

Να παίξει το παιχνίδι της με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα θα πρέπει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να πετύχει στο Final Four της Βιτόρια, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα καθοδηγήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον πάγκο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της καριέρας του ως πρώτος προπονητής. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του Final Four, τόνισε πως δεν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας, παρά μόνο αποφασιστικότητα και… μάχη.

«Μακάρι να υπήρχαν... μυστικά, για να τα έχουμε εμείς και να μην τα αποκαλύψουμε. Πρέπει να είσαι αποφασιστικός, να παλεύεις για να τα καταφέρεις. Όλοι έχουμε παίξει με όλους από δύο φορές φέτος, όλοι έχουμε εμπειρία, πρέπει απλά να παίξουμε το παιχνίδι μας», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από την πλευρά του, ο Κάιλς Χάινς, τόνισε: «Όλη τη σεζόν παλεύουμε για την ευκαιρία να βρεθούμε εδώ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, η ένταση και η αγάπη για το μπάσκετ όλο και μεγαλώνει στα Final Four. Ο κόουτς μίλησε για αποφασιστικότητα, όλοι έχουμε κάνει πολλές θυσίες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x